Uw feest

Aantrekkelijke all-in formule of afgestemd op uw maat, feestzalen Vaernewijck maakt van uw feest een zorgeloze ervaring. Ruth, Jos & Michael organiseren de feesten met liefde voor het vak.

Vaernewijck

Een moderne feestzaal met klasse en smaak. Een ruime en geklimatiseerde zaal met capaciteit voor 200 zittende personen met dansvloer. Feestzaal Vaernewijck sluit aan bij de orangerie voor het ontvangst van uw gasten. Onze romantische tuin is de droomlocatie voor uw receptie. Deze feestzaal beschikt over een ruime privé parking en Wifi.

capaciteit

Merlot

Deze gezellige zaal is ideaal voor kleinere groepen tussen 20 en 75 zittende personen. Aperitieven doet u bij mooi weer op ons zuiders terras of ‘s winters aan de knetterende open haard. Deze feestzaal is geklimatiseerd, beschikt over een ruime privé parking en Wifi.

capaciteit

Orangerie

Zowel ‘s zomers als ‘s winters is het in deze rustige zaal, perfect tafelen. Met uitzicht op onze schitterende tuin en de achterliggende velden de ideale plaats voor gezelschappen tussen de 40 en 60 zittende personen zonder dansvloer. Deze locatie is geklimatiseerd, beschikt over ruime privé parking en Wifi.

capaciteit

Whisky & Cigar Room

Naast de zaal Merlot, beschikken wij over een private dining room. Een perfecte  vergaderruimte voor gezelschappen tot 16 personen.

capaciteit

Aarzel niet langer en neem contact op.
Michael & Ruth helpen je graag verder.